Ahvion soittokunta 120 vuotta!

Juhlakonsertti sunnuntaina 22.4.2018.


Ahvion soittokunta on vuonna 1898 perustettu kyläsoittokunta. Aktiivinen soittokunta tarjoaa harrastajasoittajille mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää soittoharrastustaan. Soittokunta harjoittelee torstaisin klo 18.30 entisellä koululla Ahviossa.

Me Ahvion soittokunnassa haluamme edistää aikuisten harrastajasoittajien mahdollisuuksia koulutukseen. Soittokunnan järjestämä valtakunnallinen Ankkapurhan töräys -puhallinmusiikkileiri on ollut mainio keino kouluttaa soittajia ja viettää aikaa harrastajien kesken. Ilmeisesti olemme myös onnistuneet, sillä sekä leiriläiset että kouluttajat ovat pitäneet leirejä onnistuneina. Tänä vuonna leiri järjestettiin jo neljännen kerran! Tervetuloa jälleen kahden vuoden kuluttua.

Vuosi 2013 oli juhlavuosi, kun soittokunnan perustamisesta oli kulunut 115 vuotta. Keväällä juhlimme merkkivuotta viihdekonsetti Ankkapurhan soitimenoissa ja marraskuussa äänitettiin cd-levy juhlavuoden kunniaksi.

Ahvion soittokunnan ensimmäinen levy ”Kultaiset vuodet”, tuli myyntiin perjantaina 13.12.2013. Levyjä voit tilata ahvion soittokunnan sähköpostin kautta  ahvion.soittokunta(at)gmail.com

Soittokuntalaisten oma harjoitus- ja keikkakalenteri

Soittokunnan sihteerin tavoitat sähköpostitse: ahvion.soittokunta(at)gmail.com


Duunista toimeen
Ahvion soittokunta on mukana Kouvolan kaupungin Duunista toimeen -projektissa työllistämässä nuoria!
Duunista toimeen – Täällä työ ja tekijät kohtaavat!
Work Pilots – Lataa täältä sovellus puhelimeesi!


Kauppakahvio Susikuppilan kesäinen konsertti on Ahviossa pitkä perinne.

Kauppakahvio Susikuppilan kesäinen konsertti on Ahvion soittokunnan mukava perinne.